tiistai 1. huhtikuuta 2008

Are we having fun yet?

"Mitäs sinulle kuuluu?" Tuttu kysymys kun törmäät kaveriisi, jota et ole nähnyt hetkeen? Luultavasti vastaat "Mitäs tässä, ihan hyvin, entäs itse?" Tai mikäli olet lukiolainen saatat päivitellä koeviikkoa yms. Onko sinulla koskaan fiilistä, että tuohon kysymykseen pitäisi vastata oikeasti ja kertoa, mitä oikeasti kuuluu? Mutta miltä kuulostaisi: "No aika surkeata, olen taas saanut ahmimisputken päälle, oksennan taas useasti päivässä tai en saa oksennettua, mutta silti ahmin ja se ahdistaa hullusti. Olen reunalla, tuntuu etten kestä tätä, haluaisin vain laihan vartaloni takaisin! En selviä oikeasti enää kauaa näin." Noh, ehkäpä parempi olla pamauttamatta mitään tuollaista sille raukalle, joka erehtyy tiedustelemaan kuulumisia, helpompi kääntää puheenaihe kaverille varmasti mieluisaan aiheesee: häneen itseensä.

Tällaista tänään, mitä huomenna?

2 kommenttia:

ina kirjoitti...

Hah, samaa olen minäkin ajatellut. Jos joskus vastaisikin että "Joo, no mitäs tässä..mietin juuri että aionko syödä tänään vielä puuroa ja ompun vai yritänkö sinnitellä ilman. Ja lenkillekin pitäis mennä, koska oon turvonnu paska ja maha pömpöttää ihan sikana. Eli itseinhoni on taas tänään valtavaa.." :D hah, taitasi vetää kuulumisten kyselijän hiljaiseksi!
Muuten, haitko jälkiehkäisyn? Minä olin vastaavassa tilanteessa viime syksynä ja hain pillerin, sillä en olisi kestänyt odotella menkkoja ja "mitä jos"-ajatuksia...vaikka järkipuolenikin toitotti että riski raskaaksi tulosta oli aivan minimaalinen...

kitkat kirjoitti...

Joskus tekisi ihan kiusallaankin kokeilla jollekkin vähän tuntemattomammalle kaverille heittää jotain tuon suuntaista.. katsoa sitten miten reagoi ja loppu viimein tietysti sitten vaan heittää jutun läskiks; "hei se oli vaan läppä!"

ja kyllä, hain jälkiehkäsyn. tuntui sinänsä tyhmältä heittää se vähän alle 20 euroa yhteen pilleriin kun raskaaksi tuleminen olisi ollut äärimmäisen epätodennäköistä. mutta sitten siellä pään sisällä kuitenkin leijui ajatus että kuinka paljon enemmän se sitten maksaakaan kun pitäisikin tehdä abortti. ja jos siihen ei pystyisikään.. sitten olisi kyllä isot ongelmat edessä. en muutenkaan (tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä) haluaisi raskaaksi, lisäkiloja, jättimäinen maha, ei pysty liikkumaan samalla intensiteetillä yms. joo, ei kiitti lisää ahdistusta tähän saumaan!

Mutta hyvä että nyt ollaan molemmat selvitty tuollaisestakin ikävästä tilanteesta, nyt 'oikeiden' ongelmien kimppuun: "mitä tänään syön ja kuinka paljon liikun.." ;)