sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

that´s the way that my life goes?

Hah, kai sen sitten näin kuuluu mennä.. Olin jo aika kauan oksentamatta ja ainakin muutaman päivän söin jopa oikein, laihduinkin kivasti. Mutta nyt.. Eilen ahmin ja oksensin. Tänään ahmin ja oksensin, kahdesti. Että näin se kai sitten menee, tulenko ikinä saamaan itseeni konrtollia, tulenko ikinä laihtumaan? Tulenko ikinä näkemään Miehen hämmästynyttä ilmettä hänen nähdessään minut laihana ja upeana, tulenko ikinä kuulemaan mitä hän sanoisi.. Tällä hetkellä en usko siihen, ja vielä vähemmän uskon itseeni - missään asiassa. Ensi viikolla mm. koeviikko, en ole vielä aloittanut lukemaan, kohta iskee paniikki.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tossa oikealla sun kuvat? Mietin vaan, että saman näköinen vartalo kuin Ambrosiolla... Joko se on Ambrosio tai sit sä et ymmärrä kuin hyvässä kunnossa sun vartalo on! Ikävä kuulla, että parin päivän hyvä alku meni mönkään tolleen, mutta ei kannata masentua siitä vaan yritä uudelleen syödä säännöllisesti. Koitahan nyt keskittyä niihin kokeisiin lukemiseen! :)

kitkat kirjoitti...

ei, ei todellakaan ole :D kiitoskuitenkin, tämä sai minut nauramaan, olisinpa tuollainen! tai itseasiassa olen ollut.. melko lähellä tuota ainakin. vatsa on ollut samanlainen, jalat hieman huonommat. mutta tuo kuva on siis netistä, täytyykin siihen korjata etten aiheuta lisää tällaisia väärinkäsityksiä :) oma kuvani osasta vartaloa on jossakin alemmassa kirjoituksessa.

snowangel kirjoitti...

hei kitkat:) vaihdoin nyt sitten nimimerkkini littletiggeristä snowangeliin, ja laitan blogini alulle ihan pian. seuraan sun blogia nykyään niin usein (taitaa tulla joka kerta käytyä kun oon koneella) oon miettinyt et pitäis ehkä vaihtaa sun kanssa ajatuksia vaikka maililla. mun kokemuksissa on niin jotain samaa.

kitkat kirjoitti...

se on jännä kuinka toisen syömishäiriöisen ajatuksista löytää niin paljon itseään.. olisi todella kiva vaihtaa ajatuksia, olen täysillä mukana :) täytyykin käydä katsomassa blogiasi hetimmiten! ja ihanaa, että seuraat blogiani, tuntuisi aika turhalta kirjoittaa jollei ketään oikeasti yhtään kiinnosta ja/tai kirjoittaisi niin surkeasti ettei kukaan haluaisi juttuja lukea. tämä siis vain oma mielipide.

ja anteeksi että vastaaminen kesti näin kauan :(