maanantai 14. huhtikuuta 2008

feeling a bit better?

Tänään on ollut aika kiire päivä, puolittain tarkoituksella, jotten ehtisi syödä. En ole käynyt vaa'alla nyt hetkeen, koska olen ahminut. Huomenna kuitenkin käyn, koska tämä päivä on mennyt hyvin, kaloreja tullut suunnilleen 600. En ole urheillut, sillä ohjelmassa oli lepopäivä ja hieronta. Elän niin suuressa toivossa ettei vaaka näyttäisi kovasti yli 72 kiloa.. Näen yhä silmissäni sen kauniin näyn: 70,9kg, voi se oli ihana hetki.. Nyt kuitenkin yritän ottaa uudestaan kontrollin (monettako kertaa mahdan näin sanoa?) ja uudestaan 70 kiloon ja sen alle. Huomasin että Mies toimii mahtavana motivaattorina. Ennen syömään menemistä kuvittelen jonkin tilanteen, jossa näen Miehen ja olen laiha. Kuvittelen esimerkiksi läpi keskustelun, jonka käymme, kuinka kerron hänelle mitä kaikkea minusta on tullut, mihin kaikkeen olen pystynyt, ilman häntä, vaikkei hän uskonut että pystyisin yhtään mihinkään.

Typerää? Kyllä. Mutta jos tuolla pystyn olemaan ahmimatta niin teen sen. Odotan kuumeisesti tuota tilannetta kun se tulee jonakin upeana päivänä; minä laihana ja Mies näkemässä sen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva päivä sulla. hierontaa, ihan jeeees. (:

mun liitä -toiminnossa on jotain vikaa. lähetän sulle sen mailin huomenna jos se toimii sillo.

blair

Anonyymi kirjoitti...

Pitkästä aikaa lueskelen taas tätä blogia. Sullahan on ollu monenlaista syömishäiriötä! :S Toivottavasti pääset tavoitteeseesi ja tulee parempi olo. Itellä alko nyt taas sadannen kerran semmoinen kausi, että alan syömään terveellisemmin. Mummo toi jotain ruokaa tänne ku sanoin, että ei ole muuta kuin näkkileipää niin eiköhän se tuonu jotain karjalanpiirakoita, voita ja makkaraa yms. sontaa :D No, koitan olla syömättä niitä pahemmin :) Meneehän nekin kunhan muistaa vaan seurailla niitä kaloreita :P Masentaa kun on polvi nyt paskana niin ei voi oikeen liikkua mihinkään :( Sairaslomaa vielä vappuun asti... OISHAN SE MAHTAVAA OLLA LAIHA! >:( Jotain 75kg nyt, painoin jonku aikaa sitten 71kg! :D Tullu vähän ryypiskeltyä ku ei pääse liikkumaan ja muutkin asiat masentaa! No, pitää jatkaa samaan malliin kun eilen ja toissapäivänä: näkkäriä ja kaurahiutaleita vaan ja joskus jos on varaa niin jotain oikeaa sapuskaakin :) Toivottavasti saat hyvän rytmin syömiseen, että pääset tavoitteeseesi!

m kirjoitti...

moi!
blogini on muuttanut:
http://mehkaus.blogspot.com

t. ent. "mionascorner"

PS. muutathan myös linkkilistasi osoitetta! :)