sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Remontti

Viikon kipeily on nyt takanapäin ja uuteen nousuun yritetään lähteä, kiitos blairin idean. :)

Italian jälkeen painoni oli n. 75kg (jestas!), mutta nyt kipeenä olessani olen yrittänyt olla syömättä kovin paljoa ja paino on pudonnut 71.6kg, eli todella kiva! Tosin pelottava lukema.. Olen ennenkin saanut laskettua painon tuohon ja siita se onkin sitten iloisesti pompannut taas ylös. Mutta tällä kertaa yritän tosissani saada sen alas, kuinka kivaa olisikaan taas painaa kutosella alkavalla luvulla, ja sen jälkeen tuleekin pian vitonen..!


Kirjoitan nyt oman suunnitelmani seuraavalle kuukaudelle:

*Laihtumisvauhti on 1kg/vko.
*Päivässä liikuntaa blairin ehdottama 3h, tämän ansioista nyt vihdoinkin ryhdistäydyn koiran lenkittämisessä. Eli omat reenit ja se mitä niiden jälkeen jää puuttumaan kolmesta tunnista tulee tehdä esimerkiksi lenkkinä koiran kanssa.
*Terveellinen syöminen takaisin.
*Syö tarpeeksi usein ettei tule liian nälkä ja ahmiminen iske.
*Ei leipää, eikä voita. Tai kyllä harvoin ruisleipää ja sen päälle maksamakkaraa levitteeksi.
*Juuston käyttö hallintaan.
*Puuroa aamupalaksi. Mahdollisesti hedelmä jos mieli tekee.
*Hedelmät ja mehukeitot mahdollisina ylimääräisinä välipaloina.
*Mahdollisimman paljon kaikkea hyötyliikuntaa ja muutenkin ylimääräistä liikuntaa.
*Venyttely.



Minulla on yksi ylivoimainen motivaationlähde; mies. Sama mies, jonka kanssa seurustelin 4kk, sama, joka aiheutti kirjoittamiseeni pitkän tauon, joka oli ilkeämpi ja kusipäisempi kuin kukaan oli ollut - ja silti tunnun rakastavan häntä edelleen. Haluan näyttää hänelle mitä hän menetti. Kuukausi toisensa jälkeen suhteessamme vakuutin hänelle laihduttavani ja hehkutin kuinka kohta olisin laiha, tietenkin kutienkin vain koko ajan lihoen.. En näe häntä jollen oikein yritä osua samaan paikkaan hänen kanssaan, joten en näyttäydy näissä läskeissäni hänelle, vaan vasta 15 kiloa laihempana! Siinähän näkee yllätyksen, tunnistaako vielä samaksdi tytöksi. Mies sanoi minun näyttävän "perus naapurintytöltä".. Se loukkasi. Mahdanko näyttää vielä kun olen laiha, todella laiha, kauniin laiha! Haluan niin nähdä hänen ilmeensä kun hän tulee näkemään uuden kroppani, kuinka hyvältä se näyttääkään, ja kuinka se ei ole enää hänen omistuksessaan.

Eli n. 14 viikon päästä tämän pitäisi toteutua. 14kg on tällä hetkellä liikaa, mutta pian se on poissa! 22.6. tavoitepaino, 57kg, olisi saavutettu. Sitä ennen kilo viikossa.

Ei kommentteja: