maanantai 3. maaliskuuta 2008

Pic

Olin hiihtoloman Italiassa harjoitusleirillä. Oli oikea syömishäiriöisen "paratiisi". Aamupalaksi suklaacroisantteja ja samalla linjalla koko päivä.. Plus tiestysti itse ostetut mässyt. En voinut hillitä itseäni mitenkään, tuloksena kolme kiloa lisää.. Viikossa! Hienoa minä..

En jaksa kirjoittaa nyt mitään kummoisempia, olen kipeänä ja se vie liikaa voimia. Otin kutienkin yhden kuvan itsestäni tänne laitettavaksi. Kuva on tietysti otettu sellaisesta kulmasta, ettei se näyttäisi niin hirveän pahalle, epätoivoinen yritys saada itsensä näyttämään laihalle - siinä onnistumatta.

Läski. Läskit jalat, perse roikkuu suorastaan.. Helvetin pienet rinnat vaikka rasvaa muualla riittääkin. Kuvottava.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ei vitsi kävipä sulla huono tuuri! mä yleensä laihdun ulkomaanleireillä, vaikka yleensä syön siellä aina herkkuja ihan sairaasti - tosin osasyy mahtaa todellakin olla se lämpö (jota ei varmaan tähän aikaan italiasta löydy :D ) joka tuplaa kulutuksen. -.- mutta oliko "muuten" kiva reissu?

blair

kitkat kirjoitti...

No eipä siel hirveen lämmin ollut, pitkähihasta sai ihan reilusti vetää päälle. ja musta tuntu etten tainnu syödä paljon muuta kuin herkkuja :s ja jos normia ruokaa niin sitäkin hitosti liikaa, eihän siinä mitenkään muuten voi käydä.

muuten matka oli ihan jees, aika pahaa teki tuijotella muiden (timmien) urheilijoiden kroppaa :\ ja iltamenoja olisin halunnut ;) ei mutta sinänsä ihan hauskaa kun italilaiset miehet on niin hulluna vaaleisiin naisiin :D kyllä siellä meidän porukka huomiota sai ;p

Anonyymi kirjoitti...

niinpä, paikat missä me käydään leireillä on aina ihan täynnä supertimmejä esim. ruotsalaisia ja venäläisiä lajimme urheilijoita. :s
ja voi jestas kanssa englantilaisten jotain 14vee -junnuryhmiä. ruotsalaiset on yleensä timmejä, mutta noi englantilaiset on sellasia tikkuja että hyvä kun ei katkea keskeltä. :s katon aina kadehtien, mut toisaalta niille ei oo ees kerenny tulla vielä lihaksia kun on niin tikkuja.

ja se on muuten niin epäreilua; jos on suomalainen ja pitkä, on yleensä myös luustoltaan leveämpi (mä oon 178 cm, jos en oo kertonu), mutta noi itäblokin maiden tytöt on niin huikaisevan pitkiä ja siroluisia!
no, ei pidä valittaa, kyllä näistäkin romuluista vielä laihan ja timmin paketin saa taas uudelleen TAHDONVOIMALLA.

jep, niinhän ne kaikki eteläeurooppalaiset miehet. ;)
iltamenot riippuu niin paikasta, ja toki myös tietyissä paikoissa ajankohdista, mutta me mennään aina leireille lomasesonkina, että..;)

blair

kitkat kirjoitti...

Siis venäläiset ärsyttävät minua ihan suunnattomasti.. Tämä johtuu siitä että venäläinen jätkä pyysi minua parikseen heti lukion ekalla vanhojen tansseihin. Kuitenkin sitten tokalla luokalla vähän ennen harjoitusten alkua kaveri perui ja miksi! Hän vaihtoi minut kouluumme tulleeseen uuteen venäläiseen muijaan, joka on todellakin niin venäläinen kun voi olla - erittäin laiha, hyvät rinnat ja kasvotkin hyvännäköiset. Tästä johtuen olen aika katkeroitunut venäläisiin.. Tyhmää sinänsä, sillä eiväthän kaikki ole samanlaisia, mutten voi sille mitään. Tuolla italiassakin oli yksi venäläinen nainen ja hitto, huomasin heti kuinka oikein alko inhottamaan kun näin hänet.. Hän ei ikinä ole tehnyt mitään pahaa minulle, en ole ennen nähnytkään koko ihmistä, mutta silti vaan pisti inhottamaan noiden aiempien tapausten takia :\ ja kyllä, tämäkin oli todella laiha tapaus ja kulki majoitusalueella aina viimesen päälle laitettuna muiden ollessa tuulareissa yms.

Anonyymi kirjoitti...

äh, tosi vittumainen tapaus. :s ja minullakin on hieman samanlaista ärsytystä havaittavissa juuri täysin tuntemattomiin, mutta jotain inhoamaani henkilöä muistuttaviin ihmisiin.
huhheijjaa, tunnen itseni tällä hetkellä niiiiiin norsuksi. katselin eilen itseäni peilistä hyvin kauan ja totesin; hyi vittu mikä tankkeri.
haluaisin karata itsestäni.

olen täysin kyllästynyt tilanteeseeni. lisäksi en edes jaksa itse uskoa projektiini masennuksen tähden. päätin kuitenkin tänään, että maanantaina alkaa todellinen neljän viikon projekti, jonka tarkoitus on saada kaksi kiloa ihraa pois per viikko, yhteensä siis kahdeksan kiloa kuussa.
tiivistettynä perussäännöt ovat; 3 tuntia liikuntaa päivässä ja ruokaa tuhannen kalorin verran. peruskulutus on ainakin hieman alaspäin pyöristettynä 1500 (kalorilaskuri antaa 1800, en usko noin hulluihin lukuihin), ja jos syö tonnin, tulee ruokailuista miinusta 500, ja kun päälle liikkuu kolme tuntia raskasta liikuntaa tulee liikunnasta miinusta 1500. joten jokaisella päivälle tulee miinusta -2000: tädää, viikossa -14 000 joten ainakin noin laskennallisesti kaksi kiloa! jos paino alkaa jossain välissä junnaamaan, ajattelin pitää ainakin välillä jonkinlaista nestepaastoa. lisäksi tämän "tehostartin" toisella viikolla ajattelin kokeilla 2468 -dieettiä sen neljän päivän ajan. jotta jaksaisin tsempata ajattelin sallia itselleni yhden ahmimisen dieetin kolmannelle viikolle; se olisi samalla aineenvaihdunnan buustauspäivä. viikossa olisi myös yksi lepopäivä, johon kuuluisi rauhallisempaa urheilua tunti, syömiset mentäisiin lähinnä hedelmien voimilla.

pointti tämän selostamiseen sinulle on siinä, että nyt tiedustelen sinulta että kiinnostaisiko neitiä tulla kaveriksi tähän hommaan? käsitykseni mukaan elämäntilanteemme ovat melko samanlaiset. sinäkin taidat olla urheilulukiossa?
voitaisiin vaihdella sähköposteja ja kertoa miten homma edistyy ja tsempata toisiamme. miten sulla on urheilujesi ja terveytesi kanssa, pääsisitkö mukaan ensi maanantaina?
olisi niin kivaa omistaa vaikkapa samankaltainen seurakaveri; mutta ei. joko ollaan sitten niin laihoja ja laihoja tai vastakohtana lapataan sitä paskaa kaksin käsin suuhun ja vielä onnellisena siitä.

blair

ps. tekstini mahtaa olla jotenkin epäselvää, siitä voimme kuitenkin syyttää vain ruoan sumentamia aivojani.

kitkat kirjoitti...

Peili on salakavala. Hirveä vihollinen, mutta ilman et haluaisi kuitenkaan elää. Joka päivä sitä kuin eksyy vetämään mahaansa sen edessä sisään.

Tuo sinun juttusi kuulostaa hyvältä! Uskon että oikeasti tuollainen todellinen suunnitelmallisuus auttaa huomattavasti pysymään oikealla linjalla.

En voi ihan täysin samanlailla osallistua tosin tuohon, tämän kipeilyn takia olo on vieläkin heikko (tänään toinen päivä kuumeettomana, jee) ja siksi täytyy lähteä vielä tosi rauhallisesti liikkeelle (olin koiran kanssa kävelkemässä 1,5h ja olin aivan kuollut, hei oikeesti, 1,5 tunnin jälkeen! pullapossu). Enkä tiedä uskallanko lähteä noin rajuun painon pudotukseen, sitten kun on niin hirveä nälkä niin aivan varmasti sorrtuisin :\ ja yritän elää toivossa että jos tipautan 1kg/vko niin pysyisi lihakset paremmin.

Mutta. Lähden kuitenkin ehdottomasti mukaan, hieman eri konseptilla vain. Nyt isketään kunnolla laihtumisen kimppuun ja edistytään! Kirjoitankin nyt oman settini tuonne blogin puolelle ylös :)

Haluaisin lukea sitä sinun blogiasi mutta en silloin saanut sinulta salasanoja? Mailini ei jostain syystä tunnu ihan toimivan.. Voisitko kokeilla taas mailata minulle (vanillaflakes@gmail.com)?

Kiitos tästä viestistäsi, sain niin uskomattomasti taas voimia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kitkat... Ikävä kuulla että sulla ei mee aivan nappiin asiat... Varmaan kuulostaa typerältä mutta toivottavasti ymmärrät, että se laihduttaminen ei oo ittensä rääkkäämisestä kiinni. Totta kai sitä tekee mieli ahmia vaikka mitä jos on muuten päivällä kituuttanu ittensä näännyksiin syömättä juuri mitään ja yliliikkumalla. Huolestuttavaa viestiä nakkaa toi anonyymiki... -2000kcal päivässä, ei oo tod! 500kcal päivässä vähemmän ni se on must et laihtuu. Siihen jotain reipasta kävelyy viel messiin ni avot. Tsemppiä!