perjantai 8. tammikuuta 2010

Lupailemaani jatkoa

Valitan etten ole kirjoittanut kuten lupasin. Syitä toki löytyy, netti toimii pätkittäin ja välissä on ollut masiskausi. Mutta nyt, NYT lähdetään taas uusin voimin liikenteeseen. Ja nyt, tällä kertaa aijon onnistua! Pisimmät onnistuneet syömiseni ovat viime aikoina olleet max. 2 viikkoa. Nyt päätin että vaikka pakotan itseni olemaan kunnolla kuukauden verran, eli 1.2. asti. Siihen asti tulee syödä oikein. Sitten voi vaikka ottaa uutta harkintaa taas. Mutta jos tuon kuukauden syö nätisti, niin sen jälkeen tuskin paljoa tarvitsee harkita, homma helpottuu kummasti kun kroppa tottuu niin pitkän ajan aikana syömisiin.

Olen melkolailla lopettanut viimeisen vuoden aikana harrastukseni, jota nykyisin kaipaan niin vietävästi... Mutta en voi mennä takaisin, en ennenkuin olen hoikka ja paremmassa kunnossa. Joten nyt alkaa liikunta ja kunnon kohotus! Viime viikolla tein loppuviikosta kaksi intervallireeniä, toisen 4min vedoilla, toisen 2min vedoilla. Tällä viikolla olen tehnyt 1h20min kuntosalireenin, johon sisältyi 15min verryttely+40min kuntopiiri+25min verryttelyt. Kuntopiirin tein tavallista kovatempisempana, mikä olikin mukavaa vaihtelua. Tänään taas kävin 1h20min vesijuoksemasssa kaverini kanssa, oli aivan loistavaa! Juttua tuli niin paljon ettei edes huomannut ajankulua! Voi kun saisi tällaisen kaverin salillekin, vapaaehtoisia? :)

Olen ollut myös tällä viikolla uudessa työssä, joka on flaijerien jako. Kahtena päivänä olen kävellyt viitisen tuntia ympäri keskustaa ison mainosrinkan kanssa. Ja huomenna olisi luvassa vielä viimeinen vuoro. Mutta vaikka homma onkin hieman raskasta, niin tuleehan siitä rahaa. Ja kaloreita kuluu tietysti.

Nyt yritän keskittyä syömiseen, liikkumiseen, kouluun, pääsykokeisiin ja töihin. Melko paljon mietittävää, mutta täytyy yrittää pitää kaikki langat käsissä. Pääsykokeista ja töistä voisin joku kerta kertoilla lisää, jos niiden tilannepäivityksistä kiinnostuneita löytyy.

Ei kommentteja: