perjantai 5. kesäkuuta 2009

Viikonlopun testi

Nyt on tosiaan edessä kaksi päivää Jyväskylässä, joista toinen menee eräällä koiran koulutusluennolla. Lauantaina ohjelmassa kaupungissa käyntiä, mutta muuten suunnitelmat ovat auki. Kävin tänäänkin itseasiassa kaupungilla ihanan ystäväni kanssa, jota näen aivan liian vähän! Ostettuakin tuli jotain, pitkästä aikaa. Löysin aivan ihanan turkoosiin vivahtavan vihreän bolerotyyppisen neuletakin vain 9 eurolla H&M:ltä. Se oli todella hyvä ja tarpeellinen löytö. H&M:ltä ostin myös kokeeksi yhdet kaverin kehumat urheilurintsikat, hintaa vain 15 euroa. En koe tarpeellisiksi sijoittaa 50 euroa urheilurintsikoihin, kun halvemmallakin saa. Eivätkä rintani nyt niin suuret ole että niihin kannattaisi panostaa! ;D Olen haaveillut sellaisesta pitkästä valkoisesta napitettavasta kauluspaidasta, jota voisi käyttää legginsien kanssa. Kokeilinkin muutamia, mutta joko helma oli liian lyhyt tai valkoinen väri liian läpinäkyvä. Sitten löysin kuitenkin onlysta aivan ihanan pitkän pystysiniraidallisen vastaavan paidan, joka on aivan ihana!

Vyö minulla oli jo vanhastaan. Tuosta kuvasta voitte päätellä nykyistä olemustanikin. Lievästi pyylevä. ;P Etuosan rypytykset ovat tuossa paidassa kivat, lisäpisteitä saa kaula-aukko, joka ei kuitenkaan ole liian syvä. Ostin S koon, koska se mahtui hyvin ja odotan tosiaankin laihtuvani. S oli muilta osin täydellinen, paitsi hihojen napit. Niitä en saa fiksusti kiinni, joten ne joutuvat olemaan auki kunnes laihdun - don't make a fuss about it.

Tänään olen syönyt aamupalaksi ruispuuroa maidolla, lounaaksi aivan uskomattoman maukkaan Sokoksella myytävän lounassalaatin, kinkkumozzarellasalaatin, sinappikastikkeella. Tosin pyysin puolet vähemmän kastiketta kuin annokseen kuuluu ja jätin tarjotun sämpylän ottamatta. Koska parkki oli menossa umpeen kipaisin autolle nopeasti ja salaatin söin vasta kotona. Otin myös yhden loistavan Polarkraft leivän, makeutusaineella. Hitsi oli hyvää! Sen jälkeen kävinkin koiran kanssa juoksemassa 1h 15min, olen todella ylpeä että jaksoin jo nyt juosta helposti tuollaisenkin ajan! Mahani vain yrittää pilata juoksemista. Viime lenkilläkin maha meni aivan sekaisin ja oli hurjan kipeä, en käsitä mistä se voisi johtua. Täytyy nyt sitä hieman tarkkailla ja sinnitellä lenkeillä vaikka sattuisi. Viikonloppuna en nyt kuitenkaan pysty liikkumaan, lenkkikamat vievät hirveästi tilaa ja olen ansainnut mielestäni yhden vapaapäivän tälle viikolle. Sunnuntaina taas en ehdi koulutuksen lisäksi muuta kuin ajamaan kotiin. Mutta vielä niihin loppupäivän ruokiin. En ole vielä aivan varma mitä syön, äsken tosin napsin muutaman pikkutomaatin. Luultavasti ohjelmassa on vesimeloni, joitakin kasviksia ja savukirjolohta, muodossa X, en ole vielä päättänyt. Maanantaiksi olen hankkinut aineet kevyeen kaalilaatikkoon, voin laittaa reseptin tänne jos tarpeeksi monta kaalista pitävää ilmoittautuu viikonlopun aikana.

Ei muuta kuin tsemppiä kaikille syömistensä kanssa, lähden itse nyt testamaan omaa tahdon lujuuttani anopin herkkuvatien äärelle!

Ei kommentteja: