keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Uskomatonta! Painoni tippua kahdessa päivässä 2 kiloa! Ymmärrän kyllä että suurin osa on nesteitä, mutta arvatkaa vain kuinka hyvältä tämä tuntuu, todella kannustava alku. Tarkoitus oli siis käydä puntarilla vasta ensi maanantaina, mutten voinut vastustaa kiusausta hieman vilkaista onko uudella ruokavaliolla ja liikkumisella saatu tuloksia. Ihanaa! Seuraavan kerran käyn vaa'alla kuitenkin vasta maanantaina, ettei käy niin että alan joka päivä tarkistella, sillä se ei ole hyvä. Jonain päivinä paino ei välttämättä tipu, vaikka on tehnyt kaiken 'oikein', mutta muutamassa päivässä tämäkin heilahdus korjaantuu (tippuu siis enemmän), siksi viikko on hyvä punnistusväli. Ei katoa motivaatio kun tuollaisia "marginaalivirheitä" ei katso.

Tänään olen syönyt aamupalaksi jälleen kaurapuuroa ja juuri lounaaksi reilu 200 grammaa porkkanoita, kolme tomaattia ja kaksi kaalikäärylettä. Kaalikääryleet ovat uskomattoman hyviä! Voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon. Toinen suosikki kaaliruokani on kaalilaatikko. Tarkistin juuri finelistä, että naudan paistista tehdyssä kaalilaatikossa on kaloreita vain 93kcal/1oog. Ei hassummin. Voisikin joku päivä tehdä tuota kaalilaatikkoa, sitä kun saisi syödä kerralla jopa 300 grammaa, nam!

Liikuntaa on tänään tullut koiran ja meidän koirakaverin kanssa lenkkinä 1,5h. Illalla käyn vielä juoksemassa metsässä luultavasti tunnin verran, ajasta en ole vielä aivan varma. Lihaskuntoa pitäisi kanssa saada tehdyksi. Tänään saataan tehdä maksimissaan parinkymmenen minuutin keskivartalosetin, jos vain jaksan ennen tuota juoksemista. Muussa tapauksessa (ja varmaan jokatapauksessa) lihaskuntoa teen ainakin huomenna, toivottavasti pidemmän setin, mutta 20min on myös ok.

Olen katsellut Youtubesta intervention nimistä ohjelmaa, joka on amerikkalainen dokumentti/dr. phil tyyppinen sarja. Viimeksi katsoin anoreksiasta kärsivän Emilyn tarinaa, tyttö oli riipaiseva näky! Oikeasti, on laihoja ja sitten on laihoja.. Haluaako joku teistä tosissaan näyttää esimerkiksi tältä:


Laihuus on kaunista, kunnes se viedään näin pitkälle. Jää enää kasa luita, joiden päällä nahka roikkuu. Oma käsitykseni kauniista laihduudesta on enemmänkin tämä:


Kumpi on teistä kauniimpi?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

itse haluaisin olla ihan pikkiriikkisen tuota alempaa laihempi,mutta ei paljoa.toi ylempi on jo aika oksettava kyllä,ei tollanen oo enää nättiä!

Anonyymi kirjoitti...

Alempi on perfect!

Anonyymi kirjoitti...

alempi! näyttäisinpä tuolta...

Anonyymi kirjoitti...

alempi on täydellinen...

Anonyymi kirjoitti...

itse olen kanssasi samaa mieltä. Itse haluan ainakin laiha, mutten sentään pelkkää luuta ja nahkaa, hyi yök!