keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Uskaltakaa levätä!

En muistanutkaan kuinka hyvää jo yksi lepopäivä tekee! Neljän päivän monttu kuitattiin täysin yhden päivän levolla ja tiistaina meno lenkillä oli loistavaa! Juoksin 30min ja tein päälle 40min kuntopiirin. Harmi vain etten ehtinyt venytellä, tänään kyllä huomaa mitä on jäänyt tekemättä! Mutta toisaalta, tiedänpähän ainakin että tuli tehtyä jotain, lihakset ovat aivan hellänä. Yksi lepopäivä nosti motivaatiota valtavasti, suosittelen oikeasti tätä kaikille, uskaltakaa levätä!

Eilen tuli kuntoplus-lehti, jonka luin kannesta kanteen. Juttuja oli paljon ja useat niistä olivat erittäin mielenkiintoisia. Esimerkiksi juttu levistä oli hyvä ja kävinkin heti ostamassa noria. Eilen kokeilin iltapalana salaatissa nori-levää ja hyvältä maistui! Mieheni ja äitinikin kokeilivat ja inhosivat täysin. Norissa oli hieman kalainen maku, joten jos kala kuuluu inhokkeihisi, jättäisin ehkä norinkin kokeilematta. Olen nyt syönyt noria sushissa ja ripottelemalla sitä salaattiin. Kaipaisin kovasti lisää vinkkejä mihin kaikkeen levää voisi laittaa! Aijon kokeillä myös muita leviä, mutta prismassa ei ollut tarjolla kuin noria. Täytynee kierrellä luontaistuotekauppoja ja jotakin aasialaisia kauppoja.


Kävin eilen myös Halpahallissa. Ennen olen kiertänyt paikan kaukaa, mutta nyt heräsin kyllä ihanaan todellisuuteen. Halpahalli on loistava kauppa, josta saa monia (merkki)tuotteita huomattavasti halvemmalla kuin muualta! Olen alkanut jo hiljalleen keräilemään astioita uuteen kotiin ja halpahallista niitä vasta löytyikin! Kuvan keittolautaset olivat 60 senttiä kappale! Ei liian
kalliita! Lisäksi ostin kahdeksan kupin sarjan kahvikuppeja aluslautasineen, 2,35€! Nekin ovat ihanan vaaleanpunaisia (ja mies tykkää :P). Tänään olen menossa luultavasti uudestaan miehen kanssa tuonne halpahalliin, koska näin siellä aivan ihania ruokalautasia! Haluan kuitenkin miehen mielipiteen, en viitsi ostaa lautasia, joista hän ei pidä. Aijomme alkaa kerätä myös Arabian Nero sarjaa, pidän neliön muotoisista lautasista, ne ovat niin erilaisia.

Rakastan ajatusta uuden ja oman kodin suunnittelusta ja olenkin jo päättänyt kaupungin johon muutan ja sieltä tarkemmin myös alueet mille haluan. Mutta voisin kertoa siitä enemmän toisessa postauksessa, nyt alkaa olla aika lähteä lenkille. Tänään edessä 10min täysiä menoa verryttelyineen. Tämä lenkki liittyy puolimaraton-projektiin, jonka aloitan, muistuttakaa että kerron siitä lisää, jollen itse muista.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tuo on niin totta! Niitä avoimempia on vähän harvassa..