keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ei voi olla totta! Tällä 1000-1500kcal päivässä syömisellä olen laihtunut viikossa 1,4kg! Aivan loistavaa (ja edelleen, olen realisti, tiedän painonputoamisen hidastuvan, mutta käsittämättömän upeaa silti)! Eilinen meinasi livahtaa ahmimisen puolelle, joskin ruokahimossani söin sitten kuivattuja omenoita ja goji-marjoja + hunajaa. Niillä makeakiintö täyttyi, enkä sitten tullut "oikeasti" ahmineeksi. Ja silti paino on pudonnut noin hyvin, eilisestä huolimatta! Tämähän tietää jo n. 60 euroa nepalille, katsotaan kuinka paljon saan lopulta kiloja kasaan. Mutta tämän päivän fiilikset ovat kyllä yltiöpositiiviset, loistava aloitus päivälle!

Tänään suunnitelmissa on pitkä lenkki oman ja kaverin koiran kanssa ja lisäksi kotikuntopiiri. Eilen kävin tekemässä koiran kanssa kiihtyvän intervallilenkin, 15min verryttelyä+3x4min vetoja 2min palautuksilla+25min verryttely. Lenkki kulki aivan loistavasti. Syömisiin tulee tänään kuulumaan mm. suosikkiherkkuni, lohifilee uunin kautta. Lounaaksi taidan tehdä porkkanasosekeittoa, sitä kun en ole aikoihin tehnyt.

Tiedättekö, tämä uusi syömistapa on kyllä loistavin päätös, jonka olen tehnyt. Nyt jaksan liikkua ja urheilla hienosti, saan syödä ihanan isoja ja monipuolisia ruoka-annoksia ja paino silti tippuu! Lisäksi kroppa ei tunnu menevän säästöliekille, enkä saa ylitsepääsemättömiä ahmimishimoja. Onko kukaan muu syönyt suunnilleen samoilla kalorimäärillä? Kuinka on onnistunut? Minusta tuntuu, että nyt oikeasti tulen vihdoinkin onnistumaan, ja se tuntuu valtavan hyvältä!

Kohta lähestyy kahden viikon "haamuraja" laihduttamisessa. En ole pitkiin aikoihin (vuoteen, kahteen?) pystynyt syömään ahmimatta yli kahta viikkoa. Ensi maanantaina alkaa kolmas viikko, jota odotan innolla. En vielä tiedä millainen se tulee olemaan, enhän ole sitä pitkiin aikoihin kokenut. Mutta uskon vakaasti että viimeistään neljäs viikko tulee olemaan helpompi, syömistavat alkavat vakiintua, kroppa tottuu ja kaikesta tulee hieman helpompaa. Toivottavasti jo kolmas viikko olisi myös helppo. Ja ensin täytyy tietenkin selvitä tämä viikko loppuun. Joskin uskon vahvasti että pystyn siihen. :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi, olipas kivaa luettavaa ^^
miekin koen parhaaks laihdutustavaksi syödä n.1200kcal/päivä ja liikkua paljon... harmi kyllä onnistuu vain kausittain, vaadin iteltäni enemmän aina :/ tsemppiä!

kitkat kirjoitti...

kiitos kannustuksesta ja onnea sinullekin! kannattaa elää päivä kerrallaan ja omien tuntojen mukaan. jos tuntuu että ahmimishimot yltyvät valtaviksi, niin kannattaa ehkä hieman lisätä kaloreita.

Koska ihan oikeasti, kumpi on pahempi, syödä vaikkapa 300 kcal lisää muutaman päivän ajan vai vetästä yhdeltä istumalta se 3000 kaloria...

Kelvoton kirjoitti...

Kiitos<3

Ihanaa, että joku täällä pudottaa painoa "terveellisesti". Vaikkei sinun mielestäni tarvitsisi pudottaa ollenkaa. Käy vielä muuten köpelösti, niin kuin sinulla kokemusta on.

ppipi kirjoitti...

Kiitos kun kävit blogissani :) Käyn sinun kirjoituksia lukemassa enemmän kuin saan aikaa revittyä jostain netin ääreen, koska nyt koulu stressaa (opinnäytetyö) niin paljon, että kirjoittaminen on kärsinyt.