perjantai 16. huhtikuuta 2010

yo-mekko

Täällä taas.

Aloitanpa ihan suoraan, ilman kummempia löpinöitä. Uuden työpaikan ja pienen työpaikkajännityksen avustamana painoin tässä pari viikkoa sitten jopa 72 kiloa! <3 Sittenpä taas iskikin ahmimiskausi ja se oli menoa sitten. Lisäksi olen sairastanut mahataudin, josta olen oikeastaan vasta tänään parantunut. Ja tänään paino näyttää 74.2kg, mikä on oikein hyvin ottaen huomioon syömiseni.

Paniikki alkaa kuitenkin iskeä, enää reilu 1,5 kuukautta yo-juhliin! Ei näillä läskeillä juhlita.. Eniten yo-juhlassa minua haittaavat serkkuni perheineen, jotka arvostelevat kaikkea; ulkonäköäni, todistustani ja koko elämääni. Minua hieman vanhempi serkkuni kun taas on sitten niin täydellinen, opiskelee lääkiksessä ja on aloittanut terveellisemmän elämän ja laihtunut. Erityisesti hän rasittaa minua! Hemmetin teennäinen lehmä. En joka tapauksessa kestä olla häntä läskimpi juhlissani, joten nyt on alettava kiiresti tekemään korjausliikettä.

Yo-mekkossa on se hyvä puoli, että se on armollinen jaloille, jotka ovat heikoin kohta itsessäni. Mekko peittää jalat (erityisesti reidet) tehokkaasti, älyttömän toimiva olisikin pallomekko! Mutta vyötäröä on nyt pienennettävä, samoin läskejä käsivarsia. Jalatkin on hyvä huomioida, mutta nyt kun aikaa on vain 7 viikkoa, olisi ehkä parempi keskittyä keskivartaloon ja käsiin. Mutta ei niitä jalkoja unohtaakaan kannata.

Tavoitteeni on laihduttaa nyt nopeasti, joten nyt sitten syödään vähemmän, eikä sorruta vaikka kuinka nälättäisi. Tarkoitus olisi laihtua ensimmäisen viikon aikana 2 kiloa ja sen jälkeen 1kg/vko. Eli yo-juhlissa painaisin 66 kiloa! Vau, se olisikin todella hyvä paino! Tuossa painossa käsivarteni ja vyötäröni ovat varmasti hoikkia. Ja koska aijon panostaa voimakkaasti lihaskuntoon, toivon vyörätön ja käsivarsien olevan hoikempia myös kiinteytymisen ansioista. Voisin oikeastaan huomenna ottaa itsestäni mitat ja seurata niidenkin avulla kehitystä. Aijon myös kiinnittää huomiota myös ihonhoitoon. Ties vaikka innostuisin kokeilemaan suihkurusketusta juhlia varten! Menen myös kasvohoitoon ihonpuhdistukseen muutaman viikon päästä, kunhan ihoni ensin rauhoittuu typerästä ahmimiskaudesta ja ihonhoitamattomuudesta.

Tutkailen nyt sitten läpi erilaisia kuntoilulehtiä ja omia kuntopiiriohjelmiani ja teen itselleni lihaskunto-ohjelman, jota alan tekemään vähintään 3 krt/vko. Lisäksi viikkoon tulee yksi pitkä lenkki esimerkiksi pyöräillen tai rullaluistellen. Vielä en tämän tarkemmin osaa sanoa urheiluista. Syömiset pyrin pitämään n. 1000kcal/pvä. Mikäli olo alkaa tuntua liian vaikealta saatan nostaa kalorit 1500 päivässä, mutta sekin riippuen laihtumistahdista.

Olisi myös kiva saada kommentteja ja tsemppausta tähän yritykseeni liittyen. :)

4 kommenttia:

Kelvoton kirjoitti...

Olen varma, että näytät mekossa hyvältä jo nyt. :<

kitkat kirjoitti...

sain sen onneksi jo jotenkuten kiinni kokonaan, mutta onhan se aika tiukka.. olis itelle niin paljon kivempaa jos se ois hyvänkokonen ilman että tarvis yrittää olla hengittämättä :D

ja nyt en tiedä näytänkö ihan hirveän hehkeältä kun pursuan hieman ylitse mekon yläosasta.. sekun on olkaimeton. joten jos saisi tätä painoa alemmas, niin se olisi paljon parempi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että olet palannut tänne blogisi pariin. Tsemppiä kovasti 66 kilon tavoitteluun!

Anonyymi kirjoitti...

ei sulla olis kyllä mitään syytä ruveta laihduttaa tai muutenkaa tolla lailla seurata syömistä :/