torstai 10. tammikuuta 2008

Go back in line!

Kolme päivää ahmimista, sitten sain itseni takaisin ruotuun, kiitos eräälle tosi mukavalle miehelle, jolle uskoiduin ja hän tukee minua. Ja kiitos evelle, hänen ansiostaan sain lisää voimia ja intoa odottaa tulevaa!

Eve, olet ihaninta <3


Kolmen päivän ahmimisen ja yhden päivän hyvin vähän syömisen jälkeen yllätyin suuresti, en ole lihonut kuin 600g! Tuo yksi erittäin tiukka päivä todella pelasti minut ja motivaationi! Eilen siis söin tällaista:

aamu: jugurtti 70kcal

iltapäivä: kananmunasalaatti 100kcal

ilta: maksamakkaraa ja omena 100kcal

yht. 270kcal


Normaalisti en tee näin tiukkoja päiviä, vaan syön n. 500-1000kcal, riippuen liikunnan määrästä. Urheiluleireillä on syötävä enemmänkin, jotta jaksaa. Tuntuu vain helpommalta aloittaa ahmimisen jälkeen todella tiukalla linjalla ja jatkaa normaalisti vasta seuraavana päivänä. Tänään aamu alkoikin hyvin, olen syönyt pelkästään puuroa (100kcal). Ei ahmimista, vaikka ketään ei ole kotona ja riski ahmia kasvaa silloin huomattavasti. Taas lähdetään uuteen yritykseen, tavoitteena lopullinen onnistuminen. Ja yritän laihtua kilon viikossa, tämän viikon lopuksi on tavoitteena painaa 73kg. Kuulostaa teistä varmasti paljolta (ja se onkin!), mutta tästä nyt on lähdettävä.. Kohti tavoitepainoa; 57kg.

Nyt kaikille painonsa kanssa kamppaileville voimia, päivä kerrallaan, onnistuen, kohta ahmiminen ei tunnu edes houkuttelevalta ajatukselta! Laitoin ulkoasunkin muuten hieman uusiksi. Satuin muistamaan Uma Thurmanin, kun näin kaverini hyllyssä leffan Kill Billi. Thurman on ihanan keijumaisen laiha, hento, mutta voimakas nainen.



3 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Uusi ulkoasu on hieno!
Toi on kaikkein pahinta, kun jää yksin kotio. Kukaan ei oo vahtimassa ja sillo repsahtamine on niin helppoa. Onneks selvisit!

Anonyymi kirjoitti...

Oihh ihailtavaa kontrollia, hyvä että sait itseäsi niskasta kiinni ! Se tosiaan on niin, että kun osaa pari päivää syödä oikein, ei tee edes mieli herkutella ja ajatus ruoasta lähinnä ällöttää. Paitsi sitten heikkoina hetkinä..
Sori ku en oo vastannu sähkäriis, mut lähetän salasanani sitten kun olen saanut vähän poisteltua vanhoja turhia postauksia. Lähetän sen heti kun blogi on kunnossa :)
t. blair

kitkat kirjoitti...

Se siitä konrtollista, jos luettu uusimman postauksen :(