maanantai 25. elokuuta 2008

En uskalla mennä vaa'alle.

Olen ahminut aivan hirveitä määriä.. Kontrolli on ollut täysin hukassa, painan varmasti enemmän kuin ikinä. Tunnen kuinka läskini pursuaa joka puoelta, en mahdu vaatteisiini. Ja psykiatrilta ollut yli kuukauden tauko, kivaa että nekin saa lomailla, mutta itse olen vain meinannut hajota tässä välillä, itsetuhoset ajatukset vaan pyöriny mielessä ja olo maailman surkein.

Nyt yritän kuitenkin taas. HALUAN OLLA LAIHA. Tänään olen syönyt aamulla banaanin ja jugurtin ja nyt koulussa kaksi pientä perunaa ja hieman kasviskastiketta ja vähän salaattia (olivat kyllä niin pahoja, ettei paljoa saanut alas).

Tavoitteina tälle päivälle on mennä reeneihin, siivota huone ja olla ahmimatta. Viimeinen on varmasti vaikein. Päätin, että kun taas pääsen psykiatrille, sanon heti haluavani lääkkeet. Jos ne auttaisivat, muuten tästä ei näytä tulevan mitään.

En ole edes jaksanut reenata, ahminut vain. Kisat menneet aivan penkin alle, koska en jaksa juosta. Ja sm-kisat tulossa.. Ei lupaavaa.


Tästä kirjoituksesta tuli nyt todella sekainen, koska on ollut hieman taas taukoa ja kirjoitan koulussa, täällä ei oikein ole rauhaa kirjoittaa (ja toinen toistaan kauniimmat ja laihemmat tytöt häiritsevät myös :\ ). Yritän kirjoittaa huomenna lisää, toivottavasti vielä edes joku seuraa blogiani.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, et vaan sattuisi asumaan Pohjois-karjalassa? Ja tarkemmin ottaen Joensuussa?

kitkat kirjoitti...

En kyllä. Mistäs sellainen mieleesi tuli? Olen tainnut mainitakin aiemmissa teksteissä missä asun :)

shh kirjoitti...

ethän lopeta kirjoittelua. kiinnostaa lukea, miten projektisi etenee. itsellä suunnilleen samanlaiset suunnitelmat ja unelmat laihduttamisen suhteen. inhottaa olla näin iso :(

V kirjoitti...

Moi. Tein comebackin.

Liliana kirjoitti...

Tiedän tunteen.. Viime viikonloppun tuli ahmittua niin että sunnuntaina vatsa näytti ku oisin ollu raskaana. -,-'
Onneksi kaikki kilot mitä tulee ni on suurimmaks osaks nestet ja lähtee tosi nopee poiskin!

Anonyymi kirjoitti...

Niin tuttua tekstiä! Minäkin piiloudun katseilta ja odotan, että saan näyttää sille typerälle exälle. Kelpasin paremman puutteessa, mutta en muuten! Seuraan kyllä blogiasi jatkossakin :) Minulla on 12 kg pudotettavana, jos aion painaa 57 kg... Terveisin, Ninni